Hoi! Ik ben Andrea – aangenaam.

Bekenden en vrienden beschrijven me als energiek, ambitieus en zelfstandig (en als lang, maar dat ter zijde). Ik ben gek op de natuur, koffietjes op de Leidse markt op zaterdag en vers knoflookstokbrood uit de oven. Oh en op pannenkoeken gebakken in een dikke laag roomboter. Dat ik lactose intolerant ben vergeet ik dan graag even.

Als ik één superkracht mocht kiezen dan zou ik zonder slaap willen kunnen, zodat ik acht uur per dag extra kon besteden aan leren, doen, maken en stuiteren. Ik ben trouwens sowieso niet echt het type dat stil kan zitten en het is eigenlijk nooit eens lekker rustig in mijn hoofd. Is dat vermoeiend? Soms. Onhandig? Misschien. Toch heb ik mede hierdoor geleerd buiten bestaande kaders te denken en mijn creativiteit gericht in te zetten.

Toen het eenmaal tot me doordrong dat ik waarschijnlijk geen professioneel prinses zou worden (het scheelde niet veel…) spendeerde ik mijn tijd aan het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik help klanten met hun online presence in de breedste zin van het woord: websites, logo’s, magazines, visitekaartjes en social templates… Zeg het maar! 

Ik ontzorg en werk samen. Want sámen zijn we expert: jij op het gebied van jouw bedrijf, ik op het gebied van content marketing. Ik geloof erin dat dat een gouden combinatie is.